w PA wszystko ładnie zaznaczyłem w uprawnieniach tak że powinno działać a mimo wszystko wciąż każdy post oczekuje na akcceptację moderatora lu admina po napisaniu. Proszę o szybką odpowiedź jak ustawić żeby można pisać posty bez akceptacji
tu adres forum: http://madsmokerzcrew.fora24.pl/
test acc: login:test haslo: test12
Akceptacja postów
Re: Akceptacja postów
Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz - -' czytałem ich masę i zrobiłem dokładnie jak w nich było napisane, ludzie pisali że im pomogło a u mnie po tych zabiegach ciągle to samo.
W takim razie: viewtopic.php?f=54&t=6888
Poprawne ustawienie funkcji forum + uprawnienia użytkowników.
Wszystko musi działać. Sam ostatnio konfigurowałem to na dwóch forach.
Wszystko musi działać. Sam ostatnio konfigurowałem to na dwóch forach.
Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!
Zapoznawanie się z nową wersją skryptu...
dobra sam sobie pomogłem 
PA--->Rejestracja Użytkowników--->Limit liczby postów nowych użytkowników:
Niedawno zarejestrowani użytkownicy są w grupie Nowi użytkownicy do momentu uzyskania podanej tu liczby postów. Możesz wykorzystać tę grupę, by poprzez uprawnienia uniemożliwić im korzystanie z systemu prywatnych wiadomości lub wymagać akceptacji ich postów przez moderatorów. Wartość 0 wyłącza tę funkcję. ---> 0 i działa
do zamknięcia
PA--->Rejestracja Użytkowników--->Limit liczby postów nowych użytkowników:
Niedawno zarejestrowani użytkownicy są w grupie Nowi użytkownicy do momentu uzyskania podanej tu liczby postów. Możesz wykorzystać tę grupę, by poprzez uprawnienia uniemożliwić im korzystanie z systemu prywatnych wiadomości lub wymagać akceptacji ich postów przez moderatorów. Wartość 0 wyłącza tę funkcję. ---> 0 i działa
Powrót do phpBB3! Przepraszam za nieobecność!